Capital Taxi Amsterdam

Home

Welcome to CAPITALTAXI  –  Tel: +31 (0) 624 357 007

Betrouwbaar, klant vriendelijk en snel. Dat is CapitalTaxi Amsterdam

Vertrouwde service, betrokken chauffeurs en een goede planning. De CapitalTaxi Amsterdam is inzetbaar op een gebied dat varieert van het bekende particuliere Taxivervoer en Airport service tot Zittend ziekenvervoer. Ook bieden wij nog vele andere vervoersmogelijkheden zoals; Zakelijk vervoer, Groepsvervoer, Rouw- en Trouw vervoer en Chauffeurs diensten.

CapitalTaxi Amsterdam is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en straten kennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een rood-wit, helder verlicht daklicht met ons logo erop TCA. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit !

Capital Taxi Amsterdam  biedt een geheel nieuwe, frisse kijk op chauffeurs diensten. Wij brengen uw (zakelijke) rit naar een hoger niveau. Bij iedere taxirit ervaart u ons vakmanschap. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd, beschikken allemaal over een trambaan ontheffing en weten wat zich in Amsterdam afspeelt, in de meest brede zin van het woord.

Service en kwaliteit
We zijn 24 UUR PER DAG bereikbaar en op de weg, het hele jaar door! Binnen enkele minuten staan we voor de deur*. In de auto kunt u met de gangbare creditcards betalen, in een enkel geval worden ook pinbetalingen geaccepteerd.

Er staan chauffeurs en wagens voor u klaar. Daarmee hebben wij de capaciteit en de kwaliteit om uw vervoer perfect te verzorgen, en met de aandacht die u verdient.

  1.  LINK:  www.capitaltaxi.nl


*onvoorziene omstandigheden voorbehouden