Hello world!

Welcome to CAPITALTAXI

Betrouwbaar, klantvriendelijk en snel. Dat is CapitalTaxi Amsterdam

Vertrouwde service, betrokken chauffeurs en een goede planning. De CapitalTaxi Amsterdam is inzetbaar op een gebied dat varieert van het bekende particuliere Taxivervoer en Airportservice tot Zittend ziekenvervoer. Ook bieden wij nog vele andere vervoersmogelijkheden zoals; Zakelijk vervoer, Groepsvervoer, Rouw- en Trouwvervoer en Chauffeursdiensten.

CapitalTaxi Amsterdam is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een rood-wit, helder verlicht daklicht met ons logo erop TCA. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit !

Posted in Info

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.